Men Group cat 2018-06-12T10:31:55+00:00

Men Group

Men Group

Un lloc on trobar suport, reforç, estimulació anímica i intelectual amb l’objectiu d’aconseguir la valentia necessària per a expressar-se des de la màxima honestitat personal.

Pròximament

Informació sobre el grup
Apunta’t!

Què trobaràs a Men Group? 

Més informació

Què és Men Group?

La soledat és un dels problemes més freqüents en els homes que habiten la nostra societat

No ens referim a la falta de “col·legues” per passar l’estona, prendre alguna cosa o veure el futbol, sinó a aquella sensació d’enyorança d’una forma més profunda de compartir un temps de qualitat i estimular les parts més profundes del nostre ésser. Avui dia, anar més enllà de l’entreteniment s’ha fet molt difícil, i les ocasions on dos homes tenen la oportunitat d’obrir-se i reflexionar sense límits ni prejudicis sobre el món, l’art, el sexe, la societat o les relacions de parella o familiars s’han tornat molt escasses. El creixement intel·lectual i la evolució vital s’han convertit casi exclusivament en individuals, a dur a terme en solitari.

En els homes de la nostra societat la expressió de la masculinitat és castrada per una societat centrada en un excés de tolerància i en lo políticament correcte, i la de feminitat per per prejudicis i estereotips que limiten la seva manifestació. Tot això fa que molts homes visquin en la inseguretat, a “mig gas”, en la culpa, sense el valor necessari per a atrevir-se a ser qui són en realitat i prendre decisions arriscades però desitjades, i amb una sensació de soledat existencial.

Vine a conèixe’ns
Vols més informació?

Aquest grup és un espai d’evolució dedicat a homes majors d’edat i de tota condició, que desitgin compartir sense convencionalismes ni límits les parts més pures del seu ésser, trobant suport, reforç, estimulació anímica i intel·lectual per part dels altres homes del grup i els coordinadors del grup. El grup reforçarà la individualitat, i la individualitat reforçarà el grup.

Per què participar en aquest grup?

Men Group és una proposta innovadora en la nostra societat, però que es fonamenta en els models de grups de persones que van contribuir a l’excel·lència de l’Occident en els segles passats. Els cicles d’artistes al Renaixement de Roma i Florència, els clubs de cavallers de l’època victoriana a Londres, els cafès de París que reunien poetes i pintors als anys 20, els bars obscurs en què confluien grans músics a Detroit o Nova Orleans: tots aquests són exemples de com la freqüentació d’un espai col·lectiu de confrontació sincera, íntima, lliure i sense prejudicis pot generar en l’individu la seguretat necessària per assolir l’evolució i la personalitat excel·lent, a més de la sensació de no estar sol a aquest procés, formant part d’alguna cosa. Aquest grup, a través de propostes bibliogràfiques, cinematogràfiques, de converses i debats sobre tema polítics, socials, sexuals, artístics, musicals, vol fomentar la lliure expressió entre els membres de la mateixa, amb l’objectiu principal d’assolir la capacitat i seguretat necessària a sentir-se igual de llibres en les seves vides quotidianes.

Horaris i preus
Contacta amb nosaltres

Per a Qui?

Per a tots els homes que desitgin trobar un espai en les seves vides per créixer i evolucionar a nivell emocional, guanyant autoestima, seguretat i valor. El grup va dirigit a tots els homes majors de 22 anys, independentment de la seva condició social, sexual, ètnica, política o religiosa: la diversitat entre els membres és un recurs indispensable.

Com Funciona?

  • Direcció: c/Madrazo, 54, Barcelona.
  • 2 h. de duració
  • Preus: consultans els nostres preus.
  • Grup: de 5 a 15 persones
  • Grup obert i en constant evolució, apunta’t quan vulguis.
Vull apuntar-me
Vull saber més

Contacta amb nosaltres

(+34) 935 282 252 | (+34) 637 66 91 60

O omple el nostre formulari. Si ho prefereixes, deixa el teu número i et truquem nosaltres. És gratis.