Young cat 2018-06-06T09:48:51+00:00

Young 18-25

Young 18-25

Espai grupal per joves que es troben amb dificultats personals o socials. Aquí trobaràs suport, seguretat i orientació que et proporcionarà autonomia per afrontar conflictes.

Informació sobre el grup
Apunta’t!

Què trobaràs a Young 18-25? 

Més informació

Què és Young 18-25?

Young 18-25 és un grup no terapèutic per a joves de 18 a 25 anys que vulguin millorar el seu creixement personal i la seva posició davant el món. Afavorir el debat, el desenvolupament de pensament, la intel·ligència emocional, els lligams afectius i vinculacions sanes per rebre una correcta orientació tant a nivell personal com professional enfocada en objectius a curt i mitjà termini. En aquest grup volem promoure la autonomia i facilitar la integració dels nous aprenentatges vitals.

Al grup també es podran establir relacions socials on trobar suport per afrontar els seus conflictes i elements per construir la seva identitat.

Vine a conèixe’ns
Vols més informació?

Aquest és un grup per a joves, nois i noies, que puguin estar passant per moments difícils a nivell personal, potser dificultats familiars, socials, econòmiques, etc… i volen tindre trobades amb altres joves sota la direcció de dos psicòlegs amb experiència terapèutica.

Per a Qui?

Nois i noies entre 15 i 25 anys que no es puguin pagar una teràpia privada individual (ni ells ni les seves famílies) i necessiten un espai on afavorir el seu creixement personal, tindre un grup de pertinença on, en una situació d’igualtat, puguin debatre, reflexionar, aprendre i rebre una orientació per part de dos psicòlegs que dirigeixin el grup.

Com Funciona?

  • 2 h. de duració
  • Direcció: c/Madrazo, 54, Barcelona.
  • Preus: A partir de 5 euros per sessió (o més a voluntat i possibilitats de cada participant). Contacta amb nosaltres per més informació.
  • Grup: de 5 a 15 persones
  • Grup obert i en constant evolució, apunta’t quan vulguis.
Vull apuntar-me
Vull saber més

Contacta amb nosaltres

(+34) 935 282 252 | (+34) 637 66 91 60

O omple el nostre formulari. Si ho prefereixes, deixa el teu número i et truquem nosaltres. És gratis.